Fúzió és felvásárlás M&A

Ügyfeleink képviseletében több tucat vállalat felvásárlási és fúziós tranzakcióban vettünk részt, mind eladó- mind vevő oldali képviseletben.
Hosszas tapasztalat alapján kialakított átvilágítási stratégiánk és munkarendünk van.

Felkészültek vagyunk arra, hogy az átvilágítás alapján, az ügyfél tényleges kérdéseire koncentráló jogi értékelést adjunk és az ügyféllel szoros együttműködésben alakítsuk ki a tranzakciós stratégiát. Kiváló együttműködést alakítottunk ki a tranzakciós munkában résztvevő nem-jogi tanácsadókkal is.   

Ehhez a szakterülethez tartozik minden olyan szolgáltatásunk is átstrukturálással, joint venture alapítással és eladással kapcsolatos, mely szolgáltatásainkat elsősorban zártkörűen működő cégek számára nyújtjuk. Tanácsadói tevékenységünk a tranzakciók valamennyi fázisára kiterjed: a term sheet feltételek kidolgozásától a jogi átvilágításon keresztül a befektetés tényleges megvalósulásához kapcsolódó munkák elvégzéséig, valamint sok esetben feladatunk a befektetésből való sikeres kilépéshez kapcsolódó jogi feladatok ellátása is.

Gyakorlatunk során egyaránt képviseltünk már céltársaságokat és a befektetői oldalt, továbbá megfelelő tapasztalattal rendelkezünk MBI- és MBO-ügyletekben is.