Munkajog, adatvédelem és versenyjog

Irodánk a munkajog majd minden területén lát el feladatokat, ideértve különféle cégek társadalmi szerepvállalásával kapcsolatos kérdéseket, adatvédelemmel összefüggő feladatokat, munkahelyi szabályzatok és juttatások rendszerének kidolgozását és elkészítését, átszervezések és csoportos létszámcsökkentések levezénylését, jogutódlással kapcsolatos kérdések megválaszolását, munkajogi átvilágítást és végkielégítéssel kapcsolatos kérdések rendezését.

A munkajogot érintő minden fontos jogszabályváltozást figyelemmel kísérünk, és a munkajog minden – a munkáltatók számára fontos – területén nyújtunk szolgáltatásokat. Képviselünk nagyvállalatokat társadalmi szerepvállalással kapcsolatos gyakorlatuk során, tanácsot adunk olyan kényes területeken, mint az átszervezés vagy a létszámcsökkentés, részt veszünk szakszervezetekkel, üzemi tanácsokkal folyó tárgyalásokon, valamint munkaerő-kölcsönzési megállapodások elkészítésében is. Szolgáltatásaink keretében tanácsot adunk béren felüli juttatások, dolgozói részvényopciók kidolgozásához és vezető állású munkavállalók jövedelemcsomagjának kialakításához, munkajogi átvilágításokat végzünk, valamint munkaszerződéseket és kollektív szerződéseket készítünk, véleményezünk.

Irodánk elsősorban versenykorlátozással és kartellügyekkel kapcsolatos jogi tanácsadást nyújt számos multinacionális és magyar társaságnak. Számos esetben, vállalatfelvásárlás és fúzió esetén külön jogi hangsúlyt kapnak a versenyjogi kérdések ezért irodánk versenyjogi szaktanácsadással és a magyar versenyhatóságok előtti eljárással is foglalkozik.